JOUW INBRENG

Channeling bestemd voor de lezer op woensdag 09 Oktober 2019 omstreeks 12:22 hrs.

Gegroet beste vriend. Gegroet beste lezer.

 

 

I

 

Je vraagt een beschrijving van jouw taken. Wel wij spreken ze voor jou in.

Om te beginnen. De aarde wordt geholpen door 144000 geïncarneerden, geïncarneerde zielen bedoelen wij hiermee.

Waarom? Omdat dit een kantelpunt is voor moeder aarde. Het is er op of er onder. En wij hebben er voor gekozen voor erop. En die 144000 zielen die helpen om moeder aarde te laten ascenderen. Ascentie van de derde dimensie naar de vijfde dimensie via de vierde.

Een en ander valt te lezen op het internet bij andere uitgevers dan deze boodschap. Zo weten de lezers dat het hier gaan om essentiële geloofwaardige boodschappen.

We zijn met zijn allen bezig om de vervuiling op de aarde een halt toe te roepen. En dat is hoognodig. Een halt toe te roepen om daarna  de grote opkuis te beginnen. En dat zijn geen loze woorden. Want het vraagt de medewerking, de medewerking van eenieder die dit bericht beluistert of leest.

Het is aan die persoon om het verantwoordelijkheidsgevoel aan te spreken en te zien of het nog langer kan dat moeder aarde bezoedeld wordt.

Op andere plaatsen op deze site kun je lezen wat deze bezoedeling inhoudt. Maar wij noemen de belangrijksten gemakkelijks halve even op.

Ten eerste , en dit is de aller belangrijkste: de bezoedeling van water door sceptische putten. De sceptische putten moeten verdwijnen. Vroeger bestonden ze niet. Ze zijn uitgevonden. We laten in het midden waarom. Maar nu wordt het tijd om er mee te stoppen. Droogtoiletten dat is de toekomst. En met een droogtoilet heb je ook een veel kleiner watergebruik. De rekening uitgedrukt in euro’s gaat naar beneden. Het waterverbruik gaat naar beneden. En als we dat met zijn allen doen dan is er straks geen waterschaarste. Want nu gaat het echt de verkeerde richting uit.

Toiletten die gaan met het overgrote deel lopen van het waterverbruik op huishoudelijke basis. En het zijn miljoenen liters per dag. Jullie kunnen jullie we voorstellen wat een moeite dat het kost om miljoenen liter water uit de bodem te pompen, vervolgens, het zogenaamd te gaan reinigen en dan via het netwerk tot bij de inwoners te brengen. Het is een hele klus. Dus jullie kunnen daar de bedrijven hun werk verlichten. Dat is twee vliegen in een klap.

Vervolgens, wat Ascensie betreft is het best mogelijk dat jullie gaan geconfronteerd worden met jullie eigen, met jullie eigen ikken die ook het ego genoemd worden. Dat is geen gemakkelijke klus. Want de ikken zijn gewend geweest baas te spelen, letterlijk en figuurlijk. En dat dient ook te stoppen; te stoppen aan alle kanten. Om die overgang te vergemakkelijken zijn er meerdere mensen op aarde aanwezig die daarin kunnen begeleiden.

Een van die mensen is de contactpersoon Eric Huysmans genaamd op deze site.

Het staat je vrij hem te contacteren of iemand anders als je je daar beter bij voelt.

Zo, er zijn weeral enige woorden ingesproken vanuit de hemelse sferen en doorgegeven via channeling. Het is tenminste, zo noemen jullie dat. Maar eigenlijk komt dat neer op een soort van telepathische doorgave en telepathische besturing van het lichaam van de persoon waardoor we spreken.

Wij nemen afscheid en groeten, zegenen en wensen eenieder veel succes op zijn individuele pad.

Gegroet , de Negen, woordvoerder Tom


​ 

Multidimensionality: 

Bank IBAN BE47 9731 5960 8480

BIC: ARSPBE22