Spiritueel Meesterschap 5

Spiritueel meesterschap en materieel meesterschap zijn niet verschillend.

Manifesteren is een spirituele handeling. Het resultaat is een manifestatie of materialisatie of een individuatie. Het zijn allen synoniemen en duiden enkel op een verschillend onderdeel tussen 1 en 12. Dit om practische redenen, nooit om inhoudelijke reden.


 

Spiritueel meesterschap houdt niet in om volledige controle te hebben over 'jouw' manifestaties, maar noodzakelijkerwijs juist geen controle hebben. Het hele punt van spiritueel meesterschap is om in evenwicht te zijn, niet in controle.

 

 

Wat zich ook ontwikkelt, wat er zich ook voordoet, van moment tot moment in je leven, je bent in staat om te handelen of erop te reageren op basis van de natuurlijke fundamentele liefde die bestaat tussen alle levensvormen.

Er heerst eenheid in je hart opdat er eenheid om je heen is, altijd en overal.

Spiritueel meesterschap is het fundament van een waaier manieren van zijn (12?) en een regenboog  manieren van begrijpen, waarderen en interacteren in harmonie met jouw wereld.

Je bent één met de dingen. Als je dan toch iets moet weten, weet je het, net op het moment dat je het nodig hebt, niet vroeger, niet later.

Controle willen is eigenlijk een vorm van paniek. Je hebt dan geen enkel idee wat er gaande is. Dat is je enige en fundamentele probleem.

De oplossing duurt één moment of eeuwig. Het is maximaal een misverstand.

Het tegenovergestelde van dit misverstand is diepe verbondenheid en diep vertrouwen. Wat intuïtief weten genoemd wordt is in feite niet-weten. Elk moment is dan uniek en elk moment is dan een avontuur, altijd nu.

Elk van jouw re-acties is dan uniek. Dan ben je waarlijk vrij en je-zelf.  

Multidimensionality: 

Bank IBAN BE47 9731 5960 8480

BIC: ARSPBE22