Artikel2

2 Creëer prachtige levens 'Creëer mooie levens, prachtige seks'.( https://www.christsletters.com/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

CHRISTUS zegt:

 

"Ik ben weer gekomen om te praten, in het openbaar, over je leven en de manier waarop je je dagelijkse leven benadert. Je staat 's morgens op en hebt geen idee wat je werkelijk te wachten staat. Je stort je in je routine en spreekt zinnen en zegt woorden zonder na te denken over hun waarschijnlijke impact op je omgeving of over wat ze met je luisteraars kunnen doen of over wat je in de toekomst voor jezelf gaat leggen.

 

U gelooft dat u uw leven onder controle hebt, maar in feite handelt u allen achteloos en in totale onwetendheid over wat u, minuut voor minuut, voor uzelf schept,

 

Net zo belangrijk is dat je een emotionele last draagt die geen enkele hoeveelheid interessante gebeurtenissen of opwindende ervaringen uit je hart en bewustzijn kan wissen. Overal waar je gaat, verlaagt de emotionele belasting je bewustzijnstrillingen en beweegt zich naar beneden in je zenuwstelsel en vervolgens in je fysieke cellen, waardoor de levenskracht in hen en hun manier van functioneren - inclusief hun efficiëntie in zelfherstel - afneemt.

 

Wanneer je tegenstand ondervindt, staat je menselijke ego op in zelfverdediging. De taak van je ego als 'Bewaarder van je Individualiteit' is het verzekeren van je overleving. Daarom komt het in je verdediging en je voelt dat oppositie in welke vorm dan ook, onverdraaglijk is en niet te dragen.

 

Als gevolg daarvan vindt u dat uw verstand en emoties geagiteerd, wrokkig en verhit raken, en u wilt terug slaan, om de tegenstand weg te laten gaan, of die nu gerechtvaardigd is of niet.

 

Dit is iets wat mensen moeten begrijpen over het Ego - het ontbreekt absoluut aan inzicht, objectiviteit of een spontaan rechtvaardigheidsgevoel.

 

Wanneer je gecontroleerd wordt door de Ego-impulsen, zijn de bewustzijnstrillingen die je nu uitstraalt zo uit balans, zo verstoken van gezond verstand, dat ze de mensen om je heen ongunstig beïnvloeden en bewustzijnsblauwdrukken van zoveel disharmonie creëren dat ze je toekomstige ervaringen, activiteiten en situaties beginnen te beïnvloeden.

 

Het is van vitaal belang voor je toekomstige welzijn en leven dat je ontwaakt voor het feit dat je niet het slachtoffer bent van je omstandigheden en de ervaringen in je leven - maar de CREATOR ervan.

 

Als je bijvoorbeeld overdag een ruzie of ruzie maakt met je collega's of je baas, als je 's avonds thuiskomt van je werk naar je dichtstbijzijnde en meest dierbare, kan het zijn dat je nog steeds gecontroleerd wordt door je wraakzuchtige Ego. Als dat zo is, spreek je niet langer vanuit de rust van je waarheid of vanuit spirituele waarden die je misschien bezit - want die zullen nu verkleurd en vervormd worden door de op hol geslagen emoties die je eerder op de dag op je werk voor jezelf hebt gecreëerd.

 

Ook kunt u 's morgens uit uw huis komen (dat een plek zou moeten zijn waar uw verstand wordt vernieuwd en uw hart in warmte wordt verheven), maar u loopt door uw voordeur gehuld in de ongerustheid van de vroege, knorrige reacties op en van uw partner.

 

Misschien had je ruzie met je partner over een of andere grief en probeerde je die te genezen met seks, om er vervolgens achter te komen dat, terwijl de seks je emotioneel weer dichterbij leek te brengen, het niet echt bevredigend was, en dat het de wrok niet genas. Je moet begrijpen dat wanneer je onbeschermde seks hebt, je niet alleen je lichaamsvloeistoffen maar ook je bewustzijn uitwisselt.

 

Het bewustzijn van veel mensen is voortdurend zo reactief, zelfs vijandig, tegenover de mensheid en het leven in het algemeen, dat het niet alleen de fysieke gezondheid van het individu vermindert, maar ook het fysieke en emotionele welzijn van de partner negatief beïnvloedt.

 

 

 

Wanneer je na een pijnlijke ruzie seks hebt om 'de ruzie goed te maken', word je ook doordrenkt met het bewustzijn van de slechte gevoelens van je partner. Je neemt die onbewust mee naar je werk, maar ook naar je eigen werk.

 

Ik leg je precies uit hoe je aardse wereld (die je solide noemt), maar die echt BEWUSTZIJN energie - is gevormd uit slechte humeurige bewustzijnsvormen of die van liefde en goed humeur - je gezondheid en prestaties in het leven ten goede of ten kwade beïnvloedt. Wat voor soort bewustzijn je ook creëert, je laat je energieafdruk achter op alles wat je tegenkomt ... inclusief je auto, je computer en alles wat je verder nog gebruikt gedurende de dag.

 

"Hoe kan dit?" Je zult het waarschijnlijk vragen?

 

Want het hele universum met al zijn melkwegstelsels, is alleen maar BEWUSTZIJN - LIEFDE/INTELLIGENTIE in zijn hoogste vorm die werkt door middel van de interacties van elektromagnetisme.

 

ELECTROMAGNETISME is werkelijk het 'spul' van de menselijke verstandkracht en emotionele impulsen - zoals ze worden gezien binnen het veld van het aardse leven.

 

Lees Brieven 5 & 6 tot je volledig begrijpt dat niets vaststaat. Alles wat je ziet, voelt, aanraakt, zijn werkelijk BEWUSTZIJN IMPULSEN zichtbaar gemaakt door het samenspel van elektromagnetisme.

 

Wanneer je dit volledig hebt begrepen en de ware plaats hebt gezien die je inneemt in het creëren van een goede gezondheid of niet-gezondheid, geluk of niet-geluk voor UW ZELF EN ANDERE MENSEN - kun je er dan van overtuigd zijn dat de enige verstandige weg voorwaarts is

 

Multidimensionality: 

Bank IBAN BE47 9731 5960 8480

BIC: ARSPBE22