Artikel 4

4 Onderzoek de demonen  (https://www.christsletters.com/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

CHRISTUS legt uit in de omgangstaal

 

'WAAROM JE ALTIJD ONDER JE BED MOET KIJKEN voordat je' s nachts gaat slapen '

 

Wat betekent dit meestal in jouw wereld? Het betekent dat als je jong bent, je soms bang bent dat boemannen zich onder je bed verstoppen en dus moet je kijken of ze er echt zijn.

 

Wanneer je CHRISTUS 'MANIER LOOPT, moet je altijd je denkwijze onderzoeken voordat je gaat slapen, om te ontdekken welke angsten je koestert. Wanneer je ontdekt hebt of je iets hebt en wat ze zijn, moet je jezelf eraan herinneren dat net zoals je verbeelding boeman mannen onder je bed plaatste toen je een kind was, je je als volwassene ook catastrofes voorstelt die NODIG nooit moeten gebeuren.

 

Let op: ik zeg: 'hoeft nooit te gebeuren' - niet 'mag nooit gebeuren'.

 

Ik zeg dit omdat, wat je problemen ook zijn, ze alleen in je verstand blijven als 'problemen' totdat je ze genoeg geestkracht hebt gegeven om zichzelf te manifesteren als 'schijnbare realiteit' in je leven.

 

Problemen kunnen ernstig zijn MOGELIJKHEDEN afhankelijk van uw huidige situatie. U kunt bijvoorbeeld worden ontslagen uit uw werk, u kunt zo weinig geld hebben dat u niet weet hoe u volgende week moet omgaan, uw kind kan achterblijven op school of geconfronteerd worden met uitwijzing - ongeacht het probleem, het wordt geen echt probleem totdat het zich manifesteert als een realiteit in je leven. In de tussentijd blijven ze 'MISSCHIEN' voor de toekomst, maar ze laten je al krimpen en rondlopen met een zwaar hart.

 

Maar zelfs als de angsten zich in de toekomst als schijnbare realiteit zouden manifesteren - zelfs op de rand van een ramp, kunnen dingen VERANDEREN!

 

MENSEN in de wereld, die constant BEZORGD ZIJN, vinden meestal dat GOED niets zeker of betrouwbaar is, maar het tegenovergestelde is waar. Oh, beste mensen, als ik maar je bewustzijn hoog boven de wereld kon verheffen, je achter de schermen van zichtbare materie zou kunnen brengen naar de ongeziene dimensie van spirituele creativiteit waar alles echt begint te ontstaan. Je zou dan zelf kunnen zien dat de BRON van je ZIJN, je enige BRON van SPIRITUELE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE alles in het werk heeft gesteld om aan al je behoeften te voldoen, maar jij, omdat je de realiteit achter het bestaan ​​niet begrijpt, je eigen gebrek en beperkingen creëert , ziekte en rampen. Je creëert ze met je kritiek, klagen, wrok koesteren in de lof van de prestaties van anderen, wrok koesteren in genegenheid voor alle mensen om je heen, wrok koesteren in vrijgevigheid tegenover degenen die in armoede leven.

 

Om te ontdekken waarom dit zo is, leest u Brief 1 totdat u volledig de WARE AARD begrijpt van uw BRON van ZIJN die ik ‘de Vader’ noemde toen ik op aarde was.

 

Wanneer je CHRISTUS 'WEG (MIJN WEG) bewandelt, weet je heel goed, zonder enige twijfel, dat je absolute geloof en overtuiging in Goddelijke Bescherming je uit je problemen zal halen en je zal redden van mogelijk verlies of pijn.

 

Om erachter te komen waarom mensen die echt de WEG van CHRISTUS lopen, zo'n geloof en overtuiging kunnen bezitten, leest en leest u brieven 5 en 6 totdat u volledig beseft dat de dingen die u kunt zien, voelen en aanraken eigenlijk alleen IMPULSEN zijn die zichtbaar zijn gemaakt door de goede diensten van elektromagnetisme.

 

Wanneer je CHRISTUS 'MANIER LOOPT, weet je ook, net zoals ik deed toen ik op aarde was, zijn er slechts enkele dingen die je moet doormaken - omdat ze een natuurlijk gevolg zijn van iets dat je in het verleden hebt gedaan. Het is het resultaat van iets dat je hebt gedaan - het zal nu terugkeren in de vorm van een noodzakelijke les die je spirituele groei zal brengen ... waaruit spirituele zegeningen zullen voortkomen.

 

 

 

MAAR ... Wanneer je echt de WEG van CHRISTUS LOOPT - accepteer je de les zonder weerstand of wrok omdat, net als CHRISTUS, WEET, dat je de kracht en innerlijke troost zult krijgen om de les met de minste pijn te doorlopen.

 

Lees brief 3 waarin ik spreek over mijn tijd op aarde en de paar weken vóór mijn kruisiging. Je zult zien dat ‘mind control’ in elk geval de enige manier is om het leven onder ogen te zien en de obstakels te overwinnen.

 

 

 

Multidimensionality: 

Bank IBAN BE47 9731 5960 8480

BIC: ARSPBE22