Artikel 3

3 Is er echt een God? (https://www.christsletters.com/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

Ik ben teruggekomen om u in de omgangstaal te spreken om verschillende problemen aan te pakken waarmee mensen op aarde te maken hebben.

 

Ik doe dit, via het verstand van mijn doorgever, omdat degenen die echt de WAARHEID in mijn Brieven hebben omarmd en die proberen hun dagelijks leven te beheersen door dit diepe begrip van de geheimen van de schepping, uiteindelijk grote verlichting van vroegere lasten hebben gevonden.

 

Ze hebben met vreugde ontdekt dat de mensheid niet is geboren om het slachtoffer te worden van omstandigheden. Ze hebben ontdekt dat ze een echt, betrouwbaar 'MIDDEL' hebben om moeilijkheden te overwinnen of tegenslagen te dragen met innerlijke kracht en zelfs geluk.

 

Wat is dit 'MIDDEL'?

 

Het is de BRON van alle ZIJN - niet de Jehovah type God die in de Bijbel wordt beschreven, maar het UNIVERSELE LICHT van ZIJN dat wordt ervaren door ware mystici. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen mensen met een verlangen om zich dieper te verdiepen in spirituele WAARHEID (niet religie) ontdekken dat ze een natuurlijke capaciteit voor mystiek hebben. Wanneer dit gebeurt, zullen dergelijke mensen niet langer vragen:

 

‘Is er echt een God?’

 

maar zal zonder enige twijfel weten dat er een buitengewoon krachtige, universele EERSTE OORZAAK of UNIVERSELE BRON van ZIJN is waaruit alle dingen geïndividualiseerde vorm hebben aangenomen; waarin prachtige BEWUSTZIJNENERGIE alle levende en levenloze dingen worden onderhouden en onderhouden gedurende hun wereldse leven ... en voor altijd.

 

Kun je begrijpen hoe heerlijk opwekkend en glorieus opwindend het is om te ontdekken dat je niet echt een bezwaarde ziel bent, een slachtoffer van omstandigheden, geboren om vast te zitten in de sleur waarin je bent geboren of het ravijn waarin je in latere jaren bent gevallen ?

 

Kun je begrijpen hoe opwindend het is om tot het volledige en duidelijke besef te komen dat deze UNIVERSELE BEWUSTZIJNENERGIE al die jaren in je is geweest, in het geheim en stil de groei, voeding, genezing, bescherming tegen ziektekiemen behouden, zorgen voor vervanging van stervende cellen, geven extra kracht aan spieren en pezen wanneer dit wordt gevraagd door extra oefening ... al deze prachtige activiteiten in je lichaam hebben plaatsgevonden zonder enige hulp van jou.

 

Zie je dat je dagelijks, elke nacht wordt ondersteund door - wat je niet weet?

 

Wetenschappers kunnen al deze activiteiten uitleggen, maar ze kunnen niet beginnen uit te leggen welke grote IMPULS van ZIJN hen tot actie aanzet.

 

Ik kan je vertellen - omdat ik volledige verlichting op aarde kreeg en omdat ik door de verschillende niveaus van LICHT ben opgevaren totdat ik aan de rand van het EEUWIGE EQUILIBRIUM sta, waarin onze wederzijdse EERSTE OORZAAK, BRON van alles ZIJN in een LEEGTE woont van stilte en stilte.

 

Ik ken de ware aard van onze EERSTE OORZAAK omdat ik zelf een bijna perfecte individualisering van IT ben.

 

JIJ en ik, die de Opgevaren Christus zijn, voorheen bekend als 'Jezus' toen op aarde, ZIJN beide uit dezelfde BRON voortgekomen die ik de 'VADER' noemde, omdat ik me na verlichting realiseerde dat HET DE WARE VADER / MOEDER VAN ALLE CREATIE.

 

Menselijke ouders zijn slechts de voertuigen van de schepping waardoor de BRON van ZIJN werkt.

 

 

 

Vertrouw me, want ik weet het zonder enige twijfel en vertel je echt -

 

Terwijl je menselijke ouders je in de steek kunnen laten, wanneer je MIJN WEG bewandelt - de CHRISTELIJKE MANIER Je zult uiteindelijk ontdekken dat de VADER een onfeilbare BRON is van voorziening, genezing, begeleiding, presenteren van onverwachte kansen, inspiratie en vreugde.

 

Het maakt niet uit waar je op aarde bent, in welke problemen je je bevindt, met welke schande je geconfronteerd wordt, welk gebrek aan geld je achtervolgt, recht in je, rond en boven je, je hebt de GEESTELIJKE MIDDELEN om mee te bellen met heel je hart en geest - en het antwoord zal zeker komen - ALS JE NIET DOUBT.

 

Veel mensen zullen het niet eens zijn met deze verklaring en spot. Maar het is ook waar dat ze in een staat van ongeloof hebben geleefd.

 

Degenen die ervoor hebben gekozen om van minuut tot minuut te lopen, MIJN WEG - CHRISTUS WEG zal het met mijn woorden eens zijn want ze zullen hebben geleerd hoe goed te mediteren - de geest tot rust brengen, een beetje van de stilte en stilte van de leegte en het universele evenwicht ervaren - de eigenlijke Bron van creatie - en daarbij putend uit de BRON van alle creativiteit en perfectie.

 

Laat niemand deze woorden durven veroordelen of bekritiseren, totdat ook zij erin zijn geslaagd hun gekakel te kalmeren en de stilte binnen te gaan. Na een dergelijke ervaring kan geen enkele menselijke geest de oproep van het Goddelijke weerstaan ​​om DAT te zoeken wat hen leven heeft gegeven en hen tot volwassenheid heeft verheven.

 

Ga naar brief 1 om te ontdekken wat ik heb geleerd door totale verlichting in de woestijn in Palestina. Wanneer je de volledige WAARHEID betreffende het bestaan ​​volledig hebt geabsorbeerd en begint te proberen de kennis in dagelijkse actie te brengen zoals ik deed - zul je ook wonderen zien gebeuren, steeds sneller, hoe dieper en vollediger je de eeuwige Waarheden absorbeert en in praktijk brengt .

 

Om je BRON en je ware relatie tot IT volledig te begrijpen - lees Letters 5 en 6 - lees ze steeds opnieuw zodat je nooit meer aan je wereld zult denken als vaste materie - maar meteen zult herkennen dat het alleen uit EEUWIG BEWUSTZIJN bestaat en de prachtige IMPULSEN die de NATUUR van alle ZIJN omvatten.

 

 

 

Multidimensionality: 

Bank IBAN BE47 9731 5960 8480

BIC: ARSPBE22